Viljen til at gøre en forskel

Jeg er din personlige træner i erhvervslivet. Inspireret af sportens verden, hvor eliten har en træner i jagten mod toppen – er min rolle den samme.

Mine kunder er primært virksomhedsejere, der modigt har erkendt, at de har brug for inspiration & sparring udefra.

Mit arbejde adskiller sig fra virksomhedsrådgivere, da jeg ikke nødvendigvis har den teoretiske viden, men tværtimod har masser af succes- og fejlhistorier fra det virkelig liv. Du kan læse mere om min personlige erfaring her.

Jeg ønsker at være en sparringspartner med hånden på kogepladen. Jeg står ikke på lang distance og kigger på – jeg står med dig i felten. Det vigtigste, jeg har brug for fra din side, er som sagt, at du modigt har erkendt, at dig og din virksomhed har et potentiale til udvikling, men at I har brug for hjælp til at få det forløst. Akkurat som når du hyrer en personlig træner i fitness, fordi du er kommet til et punkt i din træning, hvor yderligere udvikling, kræver sparring udefra, hvis du skal opnå dine ønskede mål.

Jeg har – på den hårde måde – lært vigtigheden af at vide, hvad man er god til og erkende, hvad man er knap så god til. Derfor kaster jeg ikke mig ikke ud i noget, som jeg ved, at jeg ikke kan følge til dørs. Jeg benytter mig derfor med glæde af mit netværk og sender dig videre til en anden kontakt, som kan det, jeg ikke kan, hvis jeg vurderer, at det ville gavne dig mest.

Forretningsudvikling

Jeg hjælper jer med at sætte
tingene i perspektiv

LÆS MERE

Ledelsessparring

Sidder du fast i de ting,
du plejer at gøre?

LÆS MERE

Salgsudvikling

Her handler det om,
at vi bliver praktiske.

LÆS MERE

Medarbejderudvikling

Medarbejdere er det
vigtigste våben du har

LÆS MERE

Motivation

For at kunne motivere dig,
er jeg nødt til at forstå dig som person

LÆS MERE

Processen

I de forløb, jeg arbejder med, er perioden minimum 6 måneder. Der findes ikke noget quickfix, hvis du ønsker positive forandringer. Er du villig til at omsætte ord til handling – så er mulighederne store.

Positive resultater for dig og din virksomhed er det eneste, det handler om for mig, og det er fundamentet for min forretning.

Kontakt

Hvorfor björn?

Jeg har opkaldt firmaet efter min far. Han var min helt og mit store forbillede. Han døde af kræft i 2014. Det, at firmaet er bygget på min fars navn, betyder for mig, at jeg gør alt, hvad jeg gør 100%. Min far var ikke perfekt, men han var en fighter. Min far var en mand, der gjorde tingene helhjertet. Jeg kan næsten høre hans stemme i mit baghoved, hvis jeg på nogen måde prøver at springe over, hvor gæret er lavest: ”Hvad så junior? Gør du noget halvt?” På min fars dødsleje, lovede jeg ham, at jeg ville gøre ham stolt. Det holder mig skarp. Det holder mig motiveret. Det holder mig til regnskab for alt, hvad jeg gør.

Min fars stjernetegn var løve – derfor ser man løven figurere her på siden. Løven er tatoveret på mit bryst, så min far er med mig hele vejen. Alt hvad jeg gør, er med ham i hjertet.

“Han var en fighter og mit store forbillede, så alt hvad jeg gør, er med ham i hjertet.”

“Han var en fighter og mit store forbillede, så alt hvad jeg gør, er med ham i hjertet.”