Personale TOUREN

– fællesskab før fart

Personale TOUREN er et aktivt, men anderledes personale-event, hvor dine ansatte kommer hjem med hænderne over hovedet og styrket sammenhold.

Personale TOUREN handler ikke om at cykle hurtigst og vildest. Det handler om fællesskab, glæde og gejst – og alle kan være med. Vi cykler nemlig altid efter laveste fællesnævner og rammer derfor nogle gange 15 km på to timer og andre gange seks kilomenter på to timer. Vores kompetente guider sørger for, at alle får en god oplevelse.

Book personale tour

Medarbejderudvikling

Medarbejder-udvikling

”Tiden med corona kan gøre en skør – vi lover at få jer tilbage i det gode humør”

Foruden et styrket fælleskab, er én af de unikke muligheder ved Personale TOUREN, at du kan bruge arrangementet til at udvikle og forstå jeres medarbejdere bedre. På turen får du med sikkerhed bedre indsigt i, hvem dine medarbejdere er som personer, og hvordan de tænker, når rollerne bliver byttet rundt, og medarbejderne kommer ud på kanten af deres komfortzone. Det kan være en øjenåbner for kompetencer eller udfordringer hos medarbejderne, du kan tage med i dagligdagen.

Hvordan afholdes dagen?

Vores ture er ikke bare cykelture. Det er oplevelser, der præger fællesskabet – og vi sælger kun hænderne-over-hovedet arrangementer. Vi skræddersyer programmet efter jeres behov og ønsker og arrangerer hele dagen ned til allermindste detalje, så I blot skal møde op på det aftalte sted.

Vi har altid guider med på turen, der sørger for, at både sikkerhed og fællesskabsfølelsen er i top. Undervejs på cykelturen i naturskønne omgivelser, faciliterer vi forskellige konkurrencer og teambuildingøvelser, der ryster teamet sammen. Vi sørger desuden for at forevige dagen med billeder og video, som I kan bruge efterfølgende.

Vi anbefaler altid vores kunder ikke at fortælle medarbejderne om, hvad der skal ske på forhånd. Vi ser nemlig ofte, at nogle mennesker kan have en negativ forestilling til dagen, når de hører den indeholder fysisk aktivitet. Det er dog ofte de mennesker, som ender med at have hænderne højest over hovedet, når dagen er slut.

Book personale tour

Det siger vores deltagere

Vi elsker at lave oplevelser, der fungerer som en motivationsindsprøjtning til virksomhederne. Og heldigvis går kærligheden begge veje, så vi oplever, at vores kunder kommer tilbage igen og igen.
Læs et par anmeldelser her – og se endnu flere på vores Facebookside

Slide Jonas Vognsen, IT Minds ”Kanon tur med Personale TOUREN. Der var styr på tingene, god stemning, og alle kunne være med. Så vi havde et fedt døgn, og vi kommer helt sikkert retur.” Slide Rikke Sejthen, NORDIC Seaplanes ”(…) Fra start til slut var alt bare tip top. Godt humør fra guiderne, som smittede af på alle, der deltog. Et super fedt event som klart kan anbefales til alle – uanset om man er nybegynder på MTB eller rutineret (…). Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Personale TOUREN.” Slide Mia Jaquet, Plantorama Egå ”Fantastisk sjov dag! Vi gik alle derfra med hænderne over hovedet og helt høje på den gode oplevelse. Det blev til meget mere end blot en cykeltur takket være Thomas og teamet bag Personale TOUREN, der gav den mindst ligeså meget gas som os. 5 stjerner herfra!”

Få inspiration til din personale TOUR

Vores ture skræddersyes til den enkelte virksomhed og kan varieres ud i det uendelige. Vil I spise en lækker tre-retters på Malling Kro, lave mad over bål, cykle i mørke eller kombinere det med en overnatning? Mulighederne er mange, og du kan herunder se et par eksempler fra tidligere afholdte arrangementer.

10 deltagere

Program for dagen:
Kl. 14.00 – Ankomst & check-in.

Kl. 14.15 – Briefing i campen og udlevering af goodiebags. Der vil være diverse snacks og drikkevarer.

Kl. 14.30 – Guidet tur i skoven på MTB, hvor jeres personale skal gennemføre den smukke rute i Marselisskoven, som et samlet hold. Der vil undervejs være indlagte konkurrencer og teambuilding.

Kl. 16.30 – Ankomst i campen.

Kl. 17.00 – Middag: 2-retters menu på Malling Kro.

Kl. 19.00 – Tak for i dag.

Priseksempel:
1.500,- kr. pr. person eksklusiv moms.

25 deltagere

Kl. 16.00 – Ankomst & check-in

Kl. 16.10 – Briefing i campen og udlevering af goodiebags. Der vil være diverse snacks og drikkevarer.

Kl. 16.45 – Guidet tur i skoven på MTB, hvor jeres personale skal gennemføre den smukke rute i Marselisskoven sammen med vores guider. Der vil undervejs være indlagte konkurrencer og teambuilding.

Kl. 18.45 – Ankomst i campen

Kl. 19.00 – Middag: 2-retters menu på Malling Kro, inkl. 1 x valgfri drikkevare. Eller mad over bål fra Malling Kro, hvor I selv skal lave maden ud fra kokkens instrukser (medarbejdernes samarbejdsevner kommer også i spil her).

Kl. 22.00 – Tak for i dag.

Priseksempel:
995,- kr. pr. person eksklusiv moms.

100 deltagere

Kl. 10.00 – Velkommen og briefing i campen. Inddeling i 4 hold.

Kl. 10.30 – Afgang i hold til forskellige poster.

  • Post 1: Her skal der laves bål, og rebet brændes over på tid.
  • Post 2: Lego-modeller bygges via radiokommunikation.

Kl. 12.30 – Frokost i skoven

  • Post 3: Her laves en bowle med rådgivning af vores kyndige bartender.
  • Post 4: Vi mødes ved Hotel Helnan Marselis og laver et fedt billede af hele teamet.

Der uddeles point ud fra følgende kriterier: Tid, kreativitet, teamspirit og samarbejde.

Kl. 15.00 – Vi slutter dagen med at nyde punch-bowlerne fra post 3

Priseksempel:
480,- kr. pr. person eksklusiv moms.

Vil du høre mere?

Kontakt Thomas for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sammensætte det fedeste arrangement for dine medarbejdere.

booking@personaletouren.dk

+45 26 23 70 33

Vores andre koncepter

Vi skaber en masse oplevelser – med og uden cykling. Se et udvalg af vores forskellige koncepter her og bliv kontaktet for at høre mere.

Personale TOUREN by night
Få en unik oplevelse med en TOUR i mørket

Shelter TOUREN
Kombinér cykelturen med en shelter-overnatning

Møde TOUREN
Afhold et anderledes møde i en shelter – kan afholdes med og uden cykling ud fra jeres ønsker til dagens program

Surf & Bike TOUREN
Kombinér cykelturen med udendørs wellness & SUP i samarbejde med Surf Agency

Kokkeskole TOUREN
Lav lækkert mad med kyndig vejledning på Malling Kro