Jeg er startet i et sparringsforløb med Thomas i forbindelse med, at jeg har startet min egen virksomhed som selvstændig ledelsesrådgiver.
Da jeg startede min virksomhed, vidste jeg, at jeg havde brug for en sparringspartner, der fra start kunne hjælpe mig med forretningsudvikling og salg. Thomas hjalp mig fra dag 1 med at komme ud over stepperne i forhold til at få testet mine ydelser hos min målgruppe og have fokus på salg. Han støtter mig i at bryde mine egen grænser, og altid på en måde, der passer til mig som person og min virksomhed.
Vi mødes hver måned, hvor vi sammen gør status og Thomas hjælper mig med at holde fokus på de aktiviteter, der skaber allermest værdi i min virksomhed. Og resultaterne ses allerede. Jeg har startet samarbejder med de første kunder og har en spændende pipeline for 2021.
Jeg valgte Thomas som sparringspartner, fordi vi er vidt forskellige. Jeg er bevidst om, hvor vigtigt det er at have en person, der kan udfordre mig undervejs. Jeg oplever altid, at Thomas møder mig, hvor jeg er. Det gælder både, når vi skal fejre eller jeg har brug for ekstra støtte i en periode.
Thomas har fra start troet på mig og min ambition, han har åbnet sit netværk, og jeg kan altid ringe hvis behov. Det er guld værd, når man vælger at starte som selvstændig med den usikkerhed det også indebærer at træde den ubetrådte sti, det er at forfølge sin drøm om at skabe sit eget arbejdsliv.
Jeg var ikke kommet så langt, hvis ikke jeg fra start havde Thomas med om bord. Jeg glæder mig meget til vores videre samarbejde

Cecilie Holmgaard Petersen – Personlig Rådgiver

“Efter sparring med Thomas er jeg flyvende igen – men ikke færdig med at søge højere og bredere: efter nye mål til mig som person men også til min virksomhed. Jeg søger at flytte grænser for mig selv, og blive den bedste KASPER jeg kan blive, og det er jeg sikker på, at jeg nok skal nå”.

Kasper Smith, direktør i Amero&lt

“I mit korte samarbejde med Thomas kan jeg allerede nu se, at vi har fået fat i noget, der skaber værdi i min virksomhed – omstrukturering af mine arbejdsopgaver har givet mig et bedre overblik på min hverdag, dette har frigivet tid til personale- og kundepleje, samt opsøgende salg, hvilken allerede nu har givet en indtjeningsfremgang på 10%. På det personlige plan kan jeg fornemme en lidt mindre hektisk dag, da jeg er begyndt at kunne danne mig et godt overblik og prioritere dagens opgaver på en anden måde. Jeg kan trygt anbefale Thomas til at give dig ro og overblik i hverdagen.”

Hans Peder Frikke, indehaver Dina Service

“Fantastisk sjov dag! Vi gik alle derfra med hænderne over hovedet og helt høje på den gode oplevelse. Det blev til meget mere end blot en cykeltur takket være Thomas og teamet bag Personale TOUREN, der gav den mindst ligeså meget gas som os. 5 stjerner herfra.”

Mia Hanberg Jaquet – Plantorama

“Fedt koncept. Vi havde 35 dedikerede medarbejdere på teambuilding i Silkeborgs smukke skove. Fantastisk dag i silende regn, men masser af teamspirit. Hr Gielfeldt og hans team kan absolut anbefales til jeres næste teambuilding.”

Thomas Okkels – Okkels Is

“Vores virksomhed har haft stor glæde af Personale Touren flere gange. Vi oplevede en anderledes og personlig form for teambuilding, og havde en klar fornemmelse af at alle medarbejdere, uanset fysisk formåen havde stor glæde af det!
Jeg kan give mine bedste anbefalinger til Thomas og hele konceptet.”

Jakob Højland, Driftschef – Amero

“Jeg har været en del af A-kæden siden 2017.
Det er et eksklusivt netværk af erhvervsfolk der nærmest fungerer som en familie udenfor familien. Det er networking når det er allerbedst, kvalitet fremfor kvantitet. Blanding af seriøst netværk og hygge omkring fælles interesser, både arbejdsmæssige og fritidsinteresser. Tommel op..”

Kenn Lyngby – Indehaver Factum 2

“Jeg har været medlem af A-Kæden siden 2018. Der er altid en god stemning når vi er sammen, og alle bakker op om holdet og hinanden. Et sted hvor man interesserer sig for hinanden, og hvor man let skaber gode og meningsfulde relationer. Søger du et netværk, hvor du altid føler dig velkommen, og værdsat, så bør du stærkt overveje at blive en del af A-Kæden. Thomas og resten af A-Kæden får også mine varmeste anbefalinger.”

John Svensson – Elcold

“Jeg har været medlem af A-kæden siden 2019. På den tid har jeg fået gode og meningsfulde relationer såvel professionelt som privat. Så leder du efter et netværk med stærke kompetencer og med værdierne på rette sted er A-kæden helt klart noget for dig. Thomas og resten af A-kæden får mine varmeste anbefalinger.”

Christian Hansen – Bevægeakademiet